Haberler

Yaza Merhaba 2023

Her sene haziran aylarında olduğu gibi geleneksel yaza merhaba partisinde çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yoğun çalışma tempomuz içerisinde bu etkinlik hepimize iyi geldi 😊 Her biri çok kıymetli olan anılarımıza bir diğerini daha ekledik… Sözer Makina bugün itibariyle 80 kişiye yakın ekibiyle, birlik ve dayanışma içinde emek vererek büyümeye devam ediyor. Etkinliğe katılan değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. BİZ BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ!

Detaylı Bilgi »

Sözer Makina 77 yaşında

Her geçen dönem kendini yenilemeye özen gösteren, dünya genelinde ki güncel makine endüstrisini yakından takip eden koca çınar SÖZER MAKİNA, yenilenen kadroları ve SAP entegre kurumsal kaynak planlama sistemi (ERP) ile bugün 77 yaşında !Çınar ağacının gölgesi serin, kökleri derin olur… Bu kutlu yolda, kurucumuz rahmetli Ali SÖZER’den itibaren emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Hep beraber daha nice başarı dolu yıllara.

Detaylı Bilgi »

Sözer Makina Elektrik ve Otomasyon Birimimiz gururla sunar!

Sözer Makina genişleyen organizasyonel yapısıyla sürdürülebilir ve kaliteli işler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Uluslararası bir projemiz için Elektrik & Otomasyon birimimizin hazırladığı güncellenmiş otomasyon sistemimiz ile daha verimli üretim ve dolum prosesleri tam otomatik olarak çalışır halde tamamlanmıştır. Ekibimizi tebrik ediyoruz. Konusunda uzman ekip arkadaşlarımız, Sözer Makina çatısı altında mutlu ve başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Güçlü firma, her şartta birbirine bağlı güçlü ekip ve güzel sonuçlar. Biz birlikte daha güçlüyüz! 💪

Detaylı Bilgi »

Polisan Gebkim JR

Polisan Gebkim JR yerleşkesinde ana yüklenici olarak hizmet verdiğimiz, tam otomasyonlu solvent bazlı üretim tesisi devreye alınmıştır. Bu projemizde 14 adet mikser, stok tankları, borulama ve hammadde aktarım sistemleri, entegre bir şekilde tam otomasyonlu olarak çalışmaktadır. 77 yıllık tecrübemiz ile ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunmak için sizleri de Sözer Makina ile çalışmaya davet ediyoruz !

Detaylı Bilgi »

Sözer Makina İftar Yemeği 2023

Geleneksel Sözer Makina iftar yemeğinde değerli tüm çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek hoş sohbetli bir akşamı geride bıraktık. Ekip olarak bir arada olmak, Sözer Makina çatısı altında ki tüm konuları paylaşmak hepimize iyi geliyor. Sözer Makina tüm çalışanlarıyla her geçen sene yükselmeye ve hedeflerine doğru yelken açmaya devam ediyor. Ramazan ayının herkese bereket ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.

Detaylı Bilgi »

European Caoting Show 2023

4 yıllık aranın ardından, Almanya-Nürnberg’de başarılı bir European Coating Show fuarını daha geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sözer Makina olarak kaplama, boya ve kimya sektörlerinde hizmet veren dünyanın önde gelen firmalarını standımızda ağırladık. Standımızda SM Serisi Hızlı Devirli Mikser, SBM Serisi Basket-Mill makinası, SMNG Serisi Nano Yatay Ezme makinası, SMPK Serisi Kombine Planet Mikser ve SKBM serisi Hidrolik Kazan Boşaltma Pres Makinalarımızı sergiledik. Aynı zamanda ziyaretçilerimizin oldukça ilgisini çeken, Anahtar teslim projelerimizden birinin 1/10 şeklinde ölçeklendirilmiş maketini de sergiledik.   3 gün boyunca oldukça verimli sunumlar ve temaslar gerçekleştirdik. Standımızda birçok tanıdık sima ile tekrar görüşürken bir yandan da yeni bağlantılar kurma fırsatları yakaladık. European Coating Show 2023’ü oldukça verimli bir şekilde kapatıyoruz. Standımıza gelen tüm ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyor, 2025’te sizlerle tekrar buluşmayı dört gözle bekliyoruz. #SözerMakina #ECS2023 #europeancoatings #coatingconference #coatingsshows Ürünler SM Serisi Hızlı Devirli Mikser SBM Serisi Basket-Mill Makinası SMNG Serisi Nano Yatay Ezme Makinası SMPK Serisi Kombine Planet Mikser SKBM Serisi Hidrolik Kazan Boşaltma Pres Makinası

Detaylı Bilgi »

Özgeçmişinizi (CV) direkt olarak info@sozer.com mail adresine gönderebilirsiniz.

SÖZER MAKİNA’da çalışan herkes bir yıldızdır, başarılı ve uzun yıllar huzur içinde çalışmak isterseniz mutlaka bizlerle iletişime geçiniz !