ATEX Zone 1 EEx dIIB T4 standartlarında ex-proof olması ve süzme elek teli gözeneği ölçüsünün isteğe göre kullanılması opsiyonel özellik olarak sunulmaktadır.
Kendi akışkanlığı olan her türlü viskoz ürünün başta boya ve mürekkep gibi ürünler olmak üzere, sarsılma yöntemi ile elenmesi ve süzülmesi işlemlerinde yaygın olarak kullanılan makine türleridir.
Sarsak elek ünitesinin ürün kazanı altına direkt konulması ile eleme ve süzme işlemi kolayca yapılabilmektedir. Ünite standart mobil (hareketli) olarak imal edilmektedir. Bu sayede kullanımı oldukça pratiktir. Kolay temizlenebilme özelliği ile tekrar kullanıma hazır hale gelme süresi oldukça aza indirgenmiştir. Ürün ile temas eden tüm yüzeyler polisajlı olup, AISI 304-L kalite paslanmaz çelik malzemeden imal edilmiştir. Sarsılan elek kısmı standart olarak sert kauçuk kalıp yayları üzerinde olacak şekilde imal edilmektedir. Tek tip model olarak 0,75 kw elektrik motorundan tahrik almaktadır. Tabandan üç ayak üzerinde yükselmektedir. Elek kısmı renk değişimlerinde kolayca sökülerek temizliği yapılabilinir. Elek iç çapı standart olarak Ø450 mm. olup elek teli gözeneği 25 mesh ölçüsündedir.
ATEX Zone 1 EEx dIIB T4 standartlarında ex-proof olması ve süzme elek teli gözeneği ölçüsünün isteğe göre kullanılması opsiyonel özellik olarak sunulmaktadır.
Özgeçmişinizi (CV) direkt olarak info@sozer.com mail adresine gönderebilirsiniz.
SÖZER MAKİNA’da çalışan herkes bir yıldızdır, başarılı ve uzun yıllar huzur içinde çalışmak isterseniz mutlaka bizlerle iletişime geçiniz !